Saltar al contenido

organitzen

co-organitzen

El Futur Digital de Catalunya
Una jornada de Coneixement i Networking per obrir l’Any Digital a Catalunya

NOVA DATA
9 FEBRER 2023
INSCRIPCIÓ ENCARA NO OBERTA

El 12×12 Congress

Des de 2004, cada cap d’any, el 12×12 Congress reuneix la Societat Digital Catalana en un esdeveniment de Coneixement i Networking per analitzar com ha estat l’any i debatre sobre el nostre futur digital.

Actualment l’esdeveniment l’organitzen la asociació Tertulia Digital, amb el Departament de Polítiques Digitals i Adnministració Pública de la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona i ACEC, la patronal de les empreses consultores de Catalunya.

PATROCINADORS PLATINUM

PATROCINADORS GOLD

PATROCINADORS SILVER

Wolters Kluwers SILVER
Altostratus SILVER 99 ALTO

PATROCINADORS BRONZE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

El 12×12 és
un espai
de Coneixement i Networking
per baixar del núvol
i encaixar les mans

Vine al 12×12 a aprendre i a fer negocis

Knowledge

En el context actual, l’actualització de coneixements mai ha estat tan important. El contingut informatiu del 12×12, les ponències i les innovadores taules rodones et permetran posar-te al dia i emportar-te valuoses habilitats per gestionar la teva organització. 

Networking

El 12×12 reuneix les persones i empreses que estan redefinint la indústria tecnològica a Catalunya. Experts de tots els sectors es reuniran en el 12×12.
Comparteix idees, coneix al teu futur soci comercial o busca el consell de professionals que ja ho han fet tot.

Programa

8:45

Acreditacions

Es prega puntualitat
El congrés començarà
a les 9:30h, en punt.

 9:30

Inicio del evento «Hola !»

Tomás Cascante
President
Tertulia Digital

9:35

Benvinguda / Cambra Barcelona

Eva Borràs
Directora gerent
Cambra de Comerç de Barcelona

9:50

Keynote interview 

0000

Entrevista a Sergi Marcén, nou Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital Generalitat de Catalunya

Jordi Marín entrevistarà Sergi Marcén Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital
Generalitat de Catalunya sobre els plans de la secretaria i el futur digital de Catalunya.

10:25

2 Taules Rodones EL FUTUR DIGITAL DE CATALUNYA

Jordi Marín MODERADOR
Director general
ACEC

10:30

Taula-1 – Participants 

ORDRE ALFABÈTIC

Cecilia MoSze Tham,

Fundadora i Directora de Futurity Systems.

Helena Torras

CEO
Paocapital

Xavier Ferràs

Associate Professor
ESADE Business & Law School

11:10

Taula-2 – Participants

ORDRE ALFABÈTIC

Francesc Fajula

CEO
MWCapital Barcelona

Isabel Ordoyo

VP Public Sector & Healthcare Cap Gemini

Mireia Mir

General Manager
INDPULS

11:50

Preguntes dels assistents

Públic assistent

12:20

Conclusions

Jordi Marín

12:30

LLiurament del Premi
«Talent Comunicació i Media» 2022

La fundació Impulsa talent i Tertulia Digital lliurarant aquest premi i faran una entrevista a la guanyadora y al seu equip.

12:50

Foto de Grup

Totes i tos els participants

0000

13:00

Networking. Café i Damm

Una agradable estona per xerrar amb els ponents, amics i col·legues i acomiadar l’any amb unes birras de Damm

El 12×12 és el
punt de trobada anual
entre els professionals i els usuaris
del Món Digital
i de la Innovació a Catalunya

Qui som

0000

El 12×12™️ és un esdeveniment creat en 2004 per Tomás Cascante per a Tertúlia Digital i el CIDEM de la Generalitat. En 2014 Smart Catalonia de la Generalitat de Catalunya s’uneix al projecte i junts organitzen les sessions fins avui. En 2020 i a causa de la pandèmia COVID19 l’esdeveniment es realitza de manera híbrida, des de la seu central de Pimec, entitat que s’uneix als organitzadors amb l’objectiu d’ampliar el “target” de l’esdeveniment als usuaris de la tecnologia i la digitalització: les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya.

El 2021 l’esdeveniment es realitza de manera presèncial a Caixa Forum.
Enguany el 12×12 tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona amb i serà co-organitzat amb la Cambra de Comerç de Barcelona.

0001

El 12×12™️ es un evento creado en 2004 por Tomás Cascante para Tertulia Digital y el CIDEM de la Generalitat. En 2014 Smart Catalonia de la Generalitat de Cataluña se une al proyecto y juntos organizan las sesiones hasta hoy. En 2020 y a causa de la pandemia COVID19 el evento se realiza de manera híbrida, desde la sede central de Pimec, entidad que se une a los organizadores con el objetivo de ampliar el “target” del evento a los usuarios de la tecnología y la digitalización: las micro, pequeñas y medianas empresas y los autónomos de Cataluña.

El 2021 el evento se realiza de manera presencial en Caixa Forum.
Este año el 12×12 tendrá lugar en la Antigua Fábrica Estrella Damm de Barcelona y será co-organizado con la Cámara de Comercio de Barcelona.

Mapa

Adreça:
Antiga Fàbrica Estrella Damm

0000

Política de cancel·lació

TERTULIA DIGITAL  es reserva el dret de posposar, cancel·lar o modificar l’acte si per causes alienes a l’entitat no es pogués realitzar. Els inscrits seran contactats degudament a través de correu electrònic o telèfon per a ser informats de qualsevol canvi. Així mateix, en els casos dels actes de pagament, seran retornats totalment els abonaments rebuts per la inscripció sense cap possibilitat de cap mena de compensació.

T’informem que les teves dades personals estan protegides d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és Tertulia Digital Associació, amb NIF: G67056739, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de gestionar la teva participació a l’acte al qual t’inscrius. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollits o fins a la prescripció de qualsevol obligació o responsabilitat existent. En el cas d’actes organitzats juntament amb alguna empresa col·laboradora, les teves dades seran compartides per totes les empreses organitzadores. Pots sol·licitar l’accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a TERTULIA DIGITAL per correu postal al C/ Aribau, 276, 1r, 1a 08006 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a hola@tertuliadigital.com

0001

Política de cancelación

TERTULIA DIGITAL se reserva el derecho de posponer, cancelar o modificar el acto si por causas ajenas a la entidad no se pudiera realizar. Los inscritos serán contactados debidamente a través de correo electrónico o teléfono para ser informados de cualquier cambio. Así mismo, en los casos de los actos de pago, serán devueltos totalmente los abonos recibidos por la inscripción sin ninguna posibilidad de ningún tipo de compensación

Te informamos de que tus datos personales están protegidos de acuerdo con la legislación vigente en materia de protección de datos de carácter personal. El responsable del tratamiento es Tertulia Digital Associació, con NIF: G67056739, y tratará tus datos proporcionados a través de este formulario con el fin de gestionar tu participación al acto al cual te inscribes. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la finalidad para la cual han sido recogidos o hasta la prescripción de cualquier obligación o responsabilidad existente. En el caso de actos organizados juntamente con alguna empresa colaboradora, tus datos serán compartidos por todas las empresas organizadoras. Puedes solicitar el acceso, rectificación y supresión de tus datos personales, así como la oposición a su tratamiento, dirigiéndote a TERTULIA DIGITAL por correo postal al C/ Aribau, 276, 1º, ª 08006 Barcelona, o mediante correo electrónico a hola@tertuliadigital.com

Copyright 2022 Tertulia Digital